A început comercializarea cărnii de miel în Piața Griviței și Piața Tomis III. De unde provin animalele sacrificate

Știrile zilei
A început comercializarea cărnii de miel, dar și de ied în interiorul halelor de lactate din Piața Griviței și din Piața Tomis III.
Carnea provine de la ferme din județele Constanța și Tulcea, de la animale sacrificate în abatoare autorizate, iar medici veterinari de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța supraveghează în permanență vânzarea.

Comercializarea cărnii de miel în piețele din Constanța

Comercializarea cărnii de miel în piețele din Constanța
Prețurile au fost stabilite de producătorii locali.
În cele două piețe agroalimentare se va comercializa zilnic carne pentru Sărbătorile Pascale, până sâmbătă, în data de 15 aprilie, după următorul program:
- Luni – sâmbătă: 8:00 – 17:00;
- Duminică: 8:00 – 12:00.
Citește și:






