Cel mai celebru grataragiu, Sandu Cocoșatu’, dezvăluie secretele micilor săi: Ce este „Dansul micilor” și ce semnifică

Știrile zilei
Nea Sandu Cocoșatu’, cel mai celebru grataragiu din țară, a dezvăluit unul dintre secretele cel mai bine păstrate din România: compoziția celebrilor săi mici.
„Secretul este, în primul rând, conștiinciozitatea cu care îți faci treaba. A mea și a angajaților mei. Condimentele și carnea pe care le pun în mici sunt foarte proaspete. După amestecul ingredientelor las compoziția 48 de ore la frigider, la 4 grade Celsius. De 50 de ani, de când fac mici, niciun client, nici măcar unul, nu a s-a îmbolnăvit”, a spus, la Antena3 CNN, Sandu Cocoșatu’.
Nea Sandu Cocoșatu’ nu a dezvăluit ce condimente pune în micii pe care îi întinde pe grătar, în fiecare zi. Spune, însă, că unul dintre sunetele cele mai plăcute urechii lui este cel din timpul dansului micilor: „Când micul ajunge să fie gata în proporție de 80-90%, începe să sfârâie și să se miște singur, să danseze. Atunci știu că e aproape gata”.
Sandru Cocoșatu’, pe numele său real Alexandru Andrei, povestește că problema cu spatele o are încă din tinerețe, când a suferit de spondilită anchilozantă. Poziția pe care a avut-o, în fața gătarului, i-a agravat afecțiunea pe care o are la coloană.
Sursa foto: Facebook.






