Meniu delicios, flori și zâmbete oferite de Arimex Comexim 2000 pacientelor internate în spitalele constănțene

Știrile zilei
Chiar dacă această zi deosebită, Ziua Internațională a Femeii, regăsește pe unele dintre mamele și doamnele din viața noastră pe patul de spital, societatea Arimex Comexim 2000 SRL, care asigură hrana zilnică a pacienților, s-a gândit să le facă o surpriză și să le dăruiască acestora flori și bomboane, alături de meniul zilnic, unul special.
În plus, toate reprezentantele sexului frumos internate la Spitalul Judeţean Constanţa, Spitalul CFR Constanţa şi Spitalul de Boli Infecţioase vor primi, din partea voluntarilor Asociaţiei „Suflete deschise“, frezii, cutii de bomboane cu ciocolată şi căpşuni, sucuri de portocale, dar şi felicitări cu iconiţe, rugăciuni, precum şi multe zâmbete, îmbrăţişări, încurajări şi o mulţime de mesaje de însănătoşire şi bunăstare.
La micul dejun se va servi ceai cu lămâie Lipton, unt, margarină, crenwursti din piept de pui, pate ficat de pui, cașcaval, zottarella, brânză topită cu smântână, brânză proaspătă de vaci, miere polifloră, gem de căpșuni, cas proaspăt de vacă, iar ca supliment biscuiți populari, lapte dulce, iaurt natural și iaurt jogobella cu fructe.
La prânz, pacienții vor servi ciorbă de purcel cu tăiței, borș de cartofi cu oase garf, supă de legume cu smântână, supă de pui cu tăiței de casă, supă de legume strecurată, tochitură Dobrogeană cu mămăliguță, trunchi de macrou și cartofi natur cu lămâie, piept de pui la cuptor cu sote de broccoli, cartofi, conopidă, fasole verde, iahnie de fasole cu jumări de porc, mâncare de spanac cu friptură pui, cotlet de porc fără os în sos ostropel cu piure de cartofi, cartofi natur cu perluțe de brânză de vaci. De asemenea, se va servi și salate de de castraveți murați și de gogonele.
Desertul de prânz va consta în mere, mere coapte cu miere și stafide, prăjitură cu fructe, napolitane, compot de mere, biscuiți simpli populari.
Și la cină, bucatele vor fi alese și gustoase. Pilaf cu legume și piept de pui la cuptor, budincă de paște cu brânză de vaci și stafide, friptură de pui la cuptor cu spaghete în sos de roșii și cârnați țărănești cu piure de cartofi este meniul pe care pacienții internați în spitalele constănțene îl vor primi. Alături vor servi și desertul, biscuiți, eugenii și prăjituri de casă.
De asemenea, din partea voluntarilor Asociaţiei „Suflete deschise“, doamnele vor primi cutii de bomboane, sucuri, dar şi felicitări cu iconiţe, rugăciuni, precum şi multe zâmbete, îmbrăţişări și încurajări.






