Meniu special de 1 iunie pentru pacienții interenați în spitalele constănțene

Știrile zilei
De 1 iunie, toți pacienții internați în spitalele constănțene au avut astăzi un meniu special.
La micul dejun s-a servit ceai Lipton cu lămâie, unt, gem, sunca Praga, brânză topită, brânză de vaci, urdă, iar ca supliment iaurt, lapte, brânză camember. La prânz s-a servit, în funcție de meniul fiecărui pacient, ciorbă de burtă, supă de dovlecei a la grec, supă strecurată de legume, friptură de pui la cuptor în sos ostropel cu piure de cartofi, rasol de pui în sos de smântână cu spaghete, friptură de pui în sos de roșii cu spaghete, pulpe de pui dezosate la cuptor, macaroane cu brânză de vaci și salate salate, de varză albă și de castraveți murați. Ca desert, s-au servit mere și eugenii.
La cină pacienții vor servi ficăței de pasăre la cuptor cu piure de cartofi cu brânză de vaci, burgheri la cuptor, prăjitură cu fructe, ceai Lipton cu lămâie, budincă de orez cu mere și scorțișoară.
Citește și:
https://za.waio-allstars.ro/stirile-zilei/zambete-si-cadouri-de-1-iunie-oferite-tuturor-copiilor-internati-de-asociatia-suflete-deschise-cu-sprijinul-arimex-comexim-2000/88488/






